WHBC-GR: Εφαρμογή για «τρισδιάστατες» φωτογραφίες

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εφαρμογή για «τρισδιάστατες» φωτογραφίες

Ένα απλό «κούνημα» της συσκευής (δεξιά-αριστερά) αρκεί για να ζωντανέψουν οι απλές φωτογραφίες και να αποκτήσουν έναν αέρα… ολογράμματος...

Ο λόγος για την εφαρμογή Moju που έρχεται από την Καλιφόρνια και «ράβει» διαφορετικές λήψεις από διαφορετική οπτική γωνία μεταξύ τους, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα σχεδόν τρισδιάστατο.



Η δωρεάν εφαρμογή για iOS επιτρέπει στον χρήστη να «παντρέψει» μέχρι και 24 λήψεις κάθε φορά. Οι διαφορετικές φωτογραφίες μπορούν να τραβηχτούν είτε πατώντας το κεντρικό μπλε κουμπί της εφαρμογής αρκετές φορές, είτε πατώντας το μπλε κουμπί συνεχώς ενεργοποιώντας έτσι τη λειτουργία Burst.


Αυτή αναλαμβάνει να τραβήξει μια σειρά από διαδοχικές λήψεις ενώ ο χρήστης κουνάει το χέρι του γύρω από το θέμα. Αν οι φωτογραφίες δεν πληρούν τις απαιτήσεις του «φωτογράφου», τότε πατώντας το κουμπί του Undo (αναίρεση) μπορεί να επαναλάβει την κατ’ εξακολούθηση απαθανάτιση του θέματος που τον ενδιαφέρει.

Τέλος, μια έτοιμη φωτογραφία ανεβαίνει στο news feed της εφαρμογής και μπορεί στη συνέχεια να κοινοποιηθεί στις σελίδες των Facebook και Twitter.

«Το Moju αποτελεί έναν νέο τρόπο για να απαθανατίσει κάποιος τις καλύτερες στιγμές της ζωής και να τις μοιραστεί – με κίνηση!» αναφέρουν οι developers της εφαρμογής. «Δημιουργήστε και μοιραστείτε ακόμα και selfies με έναν νέο τρόπο και δείξτε στους φίλους σας πώς αλλάζετε εκφράσεις κουνώντας απλά τη συσκευή. Δημιουργήστε Moju-φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας τοπία και δείτε τα πράγματα τρισδιάστατα».





Article: tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια: