WHBC-GR: Τουρίστρια έδωσε φαγητό στο «ζητιάνο» Ρίτσαρντ Γκιρ (video+pics)

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τουρίστρια έδωσε φαγητό στο «ζητιάνο» Ρίτσαρντ Γκιρ (video+pics)

Μεγάλη έκπληξη περίμενε μία γυναίκα από το Παρίσι, ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της...

Ούτε κατά διάνοια δε θα μπορούσε να φανταστεί η  Karine Gombeau ότι ο άστεγος στον οποίο πρόσφερε τα κομμάτια πίτσας, που περίσσεψαν από γεύμα με την οικογένειά της, ήταν στην πραγματικότητα ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ.

Η 42χρονη Παριζιάνα  βρέθηκε για τουρισμό στη Νέα Υόρκη, όταν είδε έξω από το σταθμό "Grand Central Station" τον "άστεγο" Γκιρ, να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό, πίνοντας μπύρα.

Η ίδια τον πλησίασε και του πρόσφερε τα κομμάτια που περίσσεψαν από την πίτσα που είχε φάει, ζητώντας του μάλιστα συγνώμη για το γεγονός ότι ήταν κρύα.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε την αληθινή ταυτότητά του, αλλά ευχαρίστησε θερμά την ευγενική Γαλλίδα λέγοντάς της: "Ο Θεός να σε ευλογεί".

Αυτό που δεν γνώριζε η 42χρονη γυναίκα ήταν πως ο άνδρας δεν ήταν ρακοσυλλέκτης, αλλά ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος γύριζε μία σκηνή για τη νέα του ταινία "Time Out of Mind".
Δύο μέρες μετά, η Gombeau είδε το πρόσωπό της στην εφημερίδα και τότε κατάλαβε πως είχε προσφέρει το φαγητό της στον διάσημο σταρ.

"Ήταν μαγικό. Είναι τρελή, αυτή η ιστορία. Είναι απίστευτο πως κάτι σαν κι αυτό θα μπορούσε να συμβεί", σχολίασε η 42χρονη Γαλλίδα.

Δεν δίστασε μάλιστα να προσθέσει πως ο 64χρονος πρωταγωνιστής του "Pretty Woman" και του "Chicago" είναι "πολύ όμορφος, παρά το ότι τα χρόνια έχουν περάσει".






Δεν υπάρχουν σχόλια: