WHBC-GR: Οι Ημέρες Γαστρονομίας έρχονται στο Μουσείο Μπενάκη

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Οι Ημέρες Γαστρονομίας έρχονται στο Μουσείο Μπενάκη

Στις 24, 25 και 26 Μαΐου, όλοι οι λάτρεις των ελληνικών γεύσεων και της ελληνικής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, αλλά και να μάθουν τα πάντα για τα διατροφικά προϊόντα της χώρας μας....
Ημέρες Γαστρονομίας - Ονομασία Προέλευσης Ελληνική'. Αυτή η πρωτότυπη συνάντηση ιστοριών γεύσης υπόσχεται πλούσιες διατροφικές εμπειρίες στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς από τις 24 ως τις 26 Μαΐου. 

Καθώς οι Έλληνες είμαστε από τους πιο ξακουστούς καλοφαγάδες παγκοσμίως, αυτές οι Ημέρες δεν μπορεί παρά να είναι από τις πιο αγαπημένες μας.
Η ελληνική γαστρονομία παρουσιάζεται στα καλύτερά της μέσα από τη διεθνή προβολή των σπουδαίων διατροφικών προϊόντων της ελληνικής γης, ενώ η διοργάνωση απευθύνεται για πρώτη φορά και στους ξένους επισκέπτες της Ελλάδας.


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν προγράμματα μεσογειακής γευσιγνωσίας και μαγειρικής σε ειδικά σχεδιασμένο live kitchen stage (ναι, το σκηνικό θα θυμίσει λίγο Masterchef) με 'καθηγητές' σεφ όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, η Ντίνα Νικολάου και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Επιπλέον, η βραδιά ελληνικών cocktails με βραβευμένους mixologists, όπως οι Γ. Σαμαράς και Γιάννης Κοροβέσης μοιάζει πολλά υποσχόμενη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα θεματικά αφιερώματα με άξονα τη σχέση γαστρονομίας, αρχιτεκτονικής, τουρισμού και πολιτισμού. 


INFO:
1.http://www.imeres-gastronomias.gr/gr/component/content/article?id=58
2. Official website: http://www.imeres-gastronomias.gr
3. Twitter: https://twitter.com/gastronomydays
4. Instagram: http://instagram.com/imeresgastronomias
5. Pinterest: http://pinterest.com/gastronomydays
6. - Youtube TV spot: https://www.youtube.com/watch?v=ozaF_5SZuxM&feature=youtu.be

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΔΩΡΑ ΠΑΠΠΑ
τηλ.: 210 3469007 & 211 1117146,
κιν.: 6972155869, 6957215734, Fax: 210 3469001,
e-mails: press@reasonto.gr, pappa.dora@gmail.com


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: