WHBC-GR: Tumblr | Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια blogs!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Tumblr | Ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια blogs!

Μετά από έξι χρόνια, η πλατφόρμα blogging Tumblr φιλοξενεί πάνω από 100 εκατομμύρια blogs. Σύμφωνα με τον μετρητή του Tumblr, η ιστοσελίδα τώρα έχει 100.2 εκατομμύρια blogs, τα οποία περιέχουν 44.6 δισεκατομμύρια δημοσιεύσεις ενώ απασχολεί 167 εργαζομένους....

Επιπλέον, δημιουργούνται περίπου 80,2 εκατομμύρια δημοσιεύσεις σε blogs του Tumblr κάθε μέρα. Σύμφωνα με το PC Magazine, τον Νοέμβριο το Tumblr κατετάγη ως η ένατη πιο δημοφιλής ιστοσελίδα στην Αμερική, με περισσότερους από 61 εκατομμύρια επισκέπτες από την Αμερική και κοντά στους 170 εκατομμύρια επισκέπτες παγκοσμίως το μήνα. 

H γνωστή πλατφόρμα blogging, νωρίτερα αυτό το μήνα ανέπτυξε μια νέα έκδοση της εφαρμογής για iOS, η οποία κατέστησε ευκολότερη την δημοσίευση φωτογραφιών. Το Tumblr δεν είναι η μόνη εταιρεία στο Web, η οποία έφτασε νούμερα ορόσημο κατά τους τελευταίους μήνες. 

Το Instagram έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες το Φεβρουάριο ενώ το YouTube την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ένα επίτευγμα που μόνο λίγες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο έχουν πετύχει - ένα δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες.


Source via

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: