Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

ActionAid | Αύριο η προβολή του ντοκιμαντέρ “Immersion” με τον Αντώνη Κανάκη (trailer)

Πρωταγωνιστής σε ένα ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ που προβάλεται αύριο 26 Μαρτίου από τον ΑΝΤ1 στις 22:15 όπου ετοιμαζόμαστε να δούμε τον Αντώνη Κανάκη σε ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί....

Την άνοιξη του 2012 η ActionAid του πρότεινε να είναι αυτός που από την Ελλάδα θα ζήσει το παγκόσμιο πρόγραμμα της ActionAid “Immersion”, σε ελεύθερη μετάφραση "Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα".

 
Το “Immersion”, είναι ένα ειδικό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο καλλιτέχνες, αθλητές, τηλεοπτικές προσωπικότητες και άλλοι διάσημοι άνθρωποι από κάθε χώρα, ως πρεσβευτές της ActionAid, ταξιδεύουν σε ένα από τα πιο φτωχά μέρη του πλανήτη και βιώνουν για μερικές ημέρες τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι άνθρωποι εκεί.

Στη συνέχεια με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας, επικοινωνεί την εμπειρία του στον κόσμο, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση και κατά συνέπεια τη στήριξη του έργου της ActionAid για τον Τρίτο κόσμο.

Ο Αντώνης αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση κι έτσι τον Οκτώβριο του 2012 πραγματοποιήθηκε το ταξίδι του στην Αφρική και συγκεκριμένα στη Σιέρρα Λεόνε, όπου έμεινε περίπου επτά ημέρες.

Ο τρόπος που διάλεξε να επικοινωνήσει αυτή την εμπειρία ζωής, όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, ήταν να κινηματογραφήσει όλο το ταξίδι, όλη την εμπειρία και να επιμεληθεί ένα ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ, προσφέροντας παράλληλα τα έσοδα της παραγωγής από τη μετάδοσή του στο έργο της ActionAid.

Το ιδιαίτερο αυτό ντοκιμαντέρ, μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τρίτη 26 Μαρτίου, ζωντανά από τον ΑΝΤ1 στις 22:15.

Δείτε το trailer:


 


Δημοσίευση σχολίου