WHBC-GR: ΗΠΑ | 40 οι νεκροί | Τεράστια τα προβλήματα (LIVE τώρα)

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΗΠΑ | 40 οι νεκροί | Τεράστια τα προβλήματα (LIVE τώρα)


Η καταιγίδα που προκάλεσε ο τυφώνας Sandy, χτύπησε σε παράκτιες περιοχές του New Jersey το βράδυ της Δευτέρας. Οι καταστροφικοί όγκοι  του νερού από τον ωκεανό πέρασαν...

...πάνω από τα αντιπλημμυρικά φράγματα και και κατευθύνθηκαν βαθιά σε παράκτιες κοινότητες - συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Υόρκης, η οποία είδε το κύμα της θύελλας να καταβροχθίζει τμήματα του Μανχάταν, κατακλύζοντας με νερά τις σήραγγες του μετρό και κτίρια γραφείων, μεταξύ των οποίων το λόμπι της New York Daily News.

Για τους περισσότερους θεωρείται η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία των ΗΠΑ μετά την πτώση των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη.

 Photo By Julio Cortez/AP

Τώρα οι ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ μετρούν τις πληγές τους από το κτύπημα του τυφώνα Σάντι. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς, 40 άτομα έχασαν τη ζωή τους, την ώρα που οι αρχές και οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών δίνουν μάχη ώστε να επαναφέρουν την ομαλότητα.



Δείτε LIVE ΤΩΡΑ τα νέα από την πορεία του τυφώνα και τα αποτελέσματα των καταστροφών όπως τα μεταδίδει το Weather channel στο Youtube:




Sources of Information:http://live.huffingtonpost.com/

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: