WHBC-GR: No Parking – μία βραβευμένη ταινία μικρού μήκους

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

No Parking – μία βραβευμένη ταινία μικρού μήκους


Η εποχή που ζούμε δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο ιδεαλισμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπροστά στα καθημερινά προβλήματα ζωής που αντιμετωπίζουν...


...ή στο κυνηγητό του κέρδους και της επιτυχίας είναι εύκολο να χάσουν την ευαισθησία τους για τις κοινωνικές ομάδες που θέλουν στήριξη.

Η αναγνώριση των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) είναι αδιαπραγμάτευτο συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολιτισμένης κοινωνίας.

Λίγα λόγια για το έργο :

Μ.Σάββατο, γιορτινές μέρες του Πάσχα 2011 και οι περισσότεροι Αθηναίοι αγχωμένοι, τρέχουν να προλάβουν για τα τελευταία δώρα και ψώνια του πασχαλινού τραπεζιού.

Αφόρητη κίνηση στους δρόμους, οδηγοί αγχωμένοι, περαστικοί βιαστικοί, λεωφορεία ασφυκτικά γεμάτα με κόσμο, πολυκαταστήματα και supermarket σε στιγμές πανικού σαν να έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου.

Έτσι λοιπόν και ο ήρωας μας αποφασίζει να πάει στο κοντινότερο supermarket λίγη ώρα πριν κλείσει, να αγοράσει τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι που ετοιμάζει στους φίλους του.

Όμως, για κακή του τύχη, δεν προλαβαίνει το supermarket ανοικτό, λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων και μένει εγκλωβισμένος στο parking. 







Sources of Information: http://endiaferonta.com/

 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: