WHBC-GR: Oi Vaya Con Dios στην Ελλάδα

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Oi Vaya Con Dios στην Ελλάδα

Οι Βέλγοι Vaya Con Dios, ιδιαίτερα αγαπημένοι του ελληνικού κοινού τη δεκαετία του '90, κατηφορίζουν μετά από χρόνια ξανά προς τα εδώ, για μία μίνι ελληνική περιοδεία, που διοργανώνει το Νέο Ρεύμα, χωρισμένη σε δύο σκέλη..



  • Πρεμιέρα στη μέση του καλοκαιριού, Πέμπτη 15 Ιουλίου, στο Αίθριο του Πολυχώρου "Πολιτεία" της Πάτρας και δυο μέρες μετά, το Σάββατο 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Γιάννης Ρίτσος" της Πρέβεζας.
  • Συνέχεια, το φθινόπωρο: την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα -σε χώρους που θ' ανακοινωθούν σύντομα, ενώ τίποτα δεν αποκλείει να προστεθούν κι άλλοι σταθμοί στο φθινοπωρινό σκέλος της περιοδείας.


Να θυμηθούμε ότι οι Vaya Con Dios έγιναν πολύ γνωστοί εκεί στη δεκαετία του 80 και στις αρχές των 90s, όταν με τέσσερα στούντιο albums, με πωλήσεις συνολικά πάνω από τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα, και με επιτυχίες όπως τα "What's A Woman?" "Nah Neh Nah", "Don't Cry For Louie", "Puerto Rico", "Heading For A Fall", "Johnny", "Don't Break My Heart" αναδείχθηκαν ως το πιο επιτυχημένο συγκρότημα που είχε βγάλει ποτέ το Βέλγιο.

Το συγκρότημα «χτυπήθηκε» από τον απροσδόκητο θάνατο το 1991 του ιδρυτικού και βασικού μέλους Dirk Schoufs, με την τραγουδίστρια και επίσης ιδρυτικό μέλος Dani Klein να συνεχίζει έως το 1996 με νέους συνεργάτες.

Οι Vaya Con Dios επανήλθαν το 2004 με το album "The Promise" ενώ δύο χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε και μία greatest hits συλλογή "The Ultimate Collection". Πέρσι τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το εξαιρετικό, ολοκληρωτικά γαλλόφωνο αυτή τη φορά, album "Comme On Est Venu...", το οποίο και θα παρουσιάσουν στην Ελλάδα μαζί φυσικά με τις παλαιότερες επιτυχίες τους

Για αγορά εισητηρίων με Πιστωτική Κάρτα On line από τη διεύθυνση:
www.ticketone.gr και το 211 73 00 212

mixtape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: