WHBC-GR: Johnny Hallyday,ο σταρ με τις δεκάδες γυναίκες - Ζωή σαν μυθιστόρημα (εικόνες)

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Johnny Hallyday,ο σταρ με τις δεκάδες γυναίκες - Ζωή σαν μυθιστόρημα (εικόνες)

Με εκρηκτικό στιλ και εντυπωσιακό σωματότυπο, ο γάλλος γερόλυκος της ροκ μουσικής, ο οποίος πέθανε τη νύχτα της 5ης Δεκεμβρίου, σε ηλικία 74 ετών, από καρκίνο του πνεύμονος, είχε αναρίθμητες κατακτήσεις στην πολυτάραχη ζωή του...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Hallyday (@jhallyday) στις
Ο σταρ παντρεύτηκε πέντε φορές και συνήθιζε να κάνει παιδιά με όλες τις γυναίκες που ερωτευόταν. Ο Χαλιντέι ηρέμησε ωστόσο και τα τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένος με την Λετίσια Χαλιντέι, μοντέλο στο επάγγελμα, την οποία παντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν 21 ετών. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά με υιοθεσία, την Jade και Joy και έζησαν τα τελευταία χρόνια στο Λος Αντζελες.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Hallyday (@jhallyday) στις

Ο μεγάλος και διασημότερος έρωτας του Johnny Hallyday ήταν η τραγουδίστρια Σιλβί Βαρτάν (Sylvie Vartan), ντίβα της εποχής. Παντρεύτηκαν το 1965, όταν εκείνος ήταν 22 ετών και το 1966 γεννήθηκε από την ένωσή τους ο Νταβίντ Χαλιντέι. Ο έρωτάς τους έμεινε στα γαλλικά χρονικά ως θυελλώδης, αρκετά καταστρεπτικός και για τους δύο και χώρισαν το 1980.




Ο Νταβίντ Χαλιντέι είναι ο αγαπημένος γιός του σταρ, ηθοποιός και συνθέτης ο ίδιος, με ταραχώδη βίο.


Αλλά το 1981, ο Johnny Hallyday προχώρησε στον επόμενο γάμο του, με την Elisabeth Etienne, ένας γάμος αστραπή, αφού χώρισαν τρεις μήνες αργότερα.


Την ίδια χρονιά, ο ερωτύλος Johnny Hallyday γνώρισε την διάσημη τότε ηθοποιό Ναταλί Μπάιγ και χωρίς να παντρευτούν απέκτησαν μια κόρη, την Λόρα. Το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ, χώρισαν το 1986, σε μια εποχή που ο ροκ σταρ της Γαλλίας βρισκόταν στο απόγειό του.


Το 1990, και μετά από πολλές κατακτήσεις, ο Χαλιντέι παντρεύτηκε την Adeline Blondieau. Εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 47. Η σχέση τους ήταν από τις πιο πολύπλοκες και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Προς έκπληξη όλων ξαναπαντρεύτηκαν το 1994 και ξαναχώρισαν ένα χρόνο αργότερα, με τρομερούς καυγάδες.


Από τους μεγάλους έρωτες στη ζωή του σταρ ήταν η Εστέλ Λεφεμπούρ, μοντέλο, με την οποία απέκτησε την Ιλόνα, μοντέλο με τη σειρά της.


Στην ταραγμένη ζωή του γάλλου σταρ μπήκε τον Μάρτιο του 1996 το μοντέλο Λετίσια, με την οποία έζησε, παρά τα σκαμπανεβάσματα, ως την τελευταία ημέρα της ζωής του.

«Είμαι ροκάς και ένας ροκάς πρέπει να ζει σαν μοναχικός λύκος», δήλωνε στην κορύφωση της καριέρας του εκείνος που πέρασε κυριολεκτικά τη ζωή του ενωμένος με όμορφες και διάσημες γυναίκες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Hallyday (@jhallyday) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Hallyday (@jhallyday) στις
Για περισσότερο από μισό αιώνα ήταν από τους αγαπημένους τραγουδιστές των Γάλλων που όπως είπε ο πρόεδρος Μακρόν, όλοι έχουν ένα κομμάτι μέσα τους.

Από τις αρχές του '60 κατάφερε να επιζήσει σε κάθε αλλαγή της μουσικής από το Twist μέχρι το Acid Rock και κάθε αλλαγή.

Ο Elvis Presley της Γαλλίας είχε ανακοινώσει από τον Μάρτιο ότι έπασχε από καρκίνο και ανακοίνωση για τον θάνατο του έκανε το γραφείο του Γάλλου προέδρου.

Ατελείωτες οι περιοδείες του σε όλη την διάρκεια της καριέρας του με πωλήσεις περισσότερα από 100 εκατομμύρια δίσκους, ήταν αυτός που έβγαλε την Γαλλία από το κλασικό τραγούδι και την οδήγησε στο ροκ εν ρολ.

Είχε παίξει σε αρκετές ταινίες σκηνοθετών όπως ο Κώστας Γαβράς και ο Jean-Luc Godard

Για τους Γάλλους ήταν απλά ο Johnny τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Hallyday (@jhallyday) στις



  

Δεν υπάρχουν σχόλια: