Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Οι υποψήφιοι για το Βραβείο Δημήτρης Χορν 2017

Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι για το φετινό βραβείο «Δημήτρης Χορν» 2017, το οποίο θα απονεμηθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 στο θέατρο «Δημήτρης Χορν»...

Οι τέσσερις υποψήφιοι για το βραβείο, για τη σεζόν 2015 - 2016 είναι οι:

Γιώργος Κατσής

Για την ερμηνεία του στην παράσταση «Μητρόπολη/Χορός και Άγγελος από το πανάρχαιο δράμα» σε σύλληψη - σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα (Φεστιβάλ Αθηνών/ Μικρή Επίδαυρος)

Κωνσταντίνος Μπιμπής

Για την ερμηνεία του στο έργο «Το δέντρο του Οιδίποδα» της Ομάδας Ιδέα, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (ΘΗΣΕΙΟΝ, Ένα Θέατρο για τις Τέχνες)

Γιάννης Νιάρρος

Για τον ρόλο του Ροδίωνα Ρωμάνοβιτς Ρασκόλνικωφ στο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και τιμωρία», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη (Εθνικό Θέατρο/Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»)

Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Για την ερμηνεία του στο έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ «Η αρρώστια της νιότης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου (Ακαδημία Πλάτωνος)

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο περσινός νικητής του βραβείου, θα παραδώσει το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν στον φετινό βραβευθέντα.

Το Βραβείο «Δημήτρης Χορν» απονέμεται για δέκατη έβδομη χρονιά φέτος. Το βραβείο θεσμοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής και το χρηματοδοτεί ο Γιάννης Χορν.
Δημοσίευση σχολίου