WHBC-GR: Η απίστευτη φιλία μιας αρκούδας, ενός λιονταριού και μιας τίγρης! (pics+video)

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η απίστευτη φιλία μιας αρκούδας, ενός λιονταριού και μιας τίγρης! (pics+video)

Μία αρκούδα, ένα αφρικανικό λιοντάρι και μία τίγρη Βεγγάλης αποδεικνύουν ότι η φιλία και η αγάπη μπορεί να ενώσει όλα τα είδη...

Έχουμε δει πολλές «παράξενες» φιλίες μεταξύ τρισχαριτωμένων ζώων να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια. Σκυλάκια με ελέφαντες. Γάτες με αλεπούδες. Ακόμη και καμηλοπαρδάλεις με στρουθοκαμήλους. Αλλά καμία πιο… άγρια, αλλά ταυτόχρονα τρυφερή, από την σχέση μίας μαύρης αρκούδας, ενός αφρικανικού λιονταριού και μιας τίγρης από την Βεγγάλη. 

Ο Μπαλού, ο Λίο και ο Σιρ Καν, όπως έχουν ονομαστεί από τους ανθρώπους του Καταφυγίου Άγριων Ζώων «Η Κιβωτός του Νώε» της Georgia στις ΗΠΑ, ζουν αρμονικά μαζί τα τελευταία 15 χρόνια.

Γνωστοί και ως… BLT, από τα αρχικά των αγγλικών ονομασιών τους (bear, lion, tiger), το τρίο της άγριας φύσης διασώθηκε το 2001 από το υπόγειο ενός σπιτιού στην Ατλάντα όπου φυλάσσονταν παράνομα, σε άθλιες συνθήκες. Μάλιστα, ο Μπαλού έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να ξαναβρεί την φόρμα του. 

Αυτή ωστόσο ήταν η μοναδική φορά που τα τρία ζώα χωρίστηκαν για λίγο διάστημα. Στη συνέχεια, κρίθηκαν πολύ αδύναμα για να απελευθερωθούν στο φυσικό τους περιβάλλον, και έτσι μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της Georgia. 

Ωστόσο, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, και όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, αυτό δεν τους ενοχλεί καθόλου, μιας και φαίνονται τρισευτυχισμένοι και απόλυτα αγαπημένοι μεταξύ τους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: