WHBC-GR: Η ελληνική κρίση ανάμεσα στα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο facebook για το 2015 (video)

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η ελληνική κρίση ανάμεσα στα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο facebook για το 2015 (video)

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έφτιαξε μια λίστα με τα πιο σχολιασμένα παγκοσμίως από τους χρήστες την χρονιά που φεύγει...

Το facebook δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες στο λογαριασμό του ένα compilation video με τα δέκα πιο πολυσυζητημένα θέματα που απασχόλησαν τους χρήστες τους τη χρονιά που μας πέρασε.   

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης βασίστηκε σε στοιχεία που συγκέντρωσε από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 1 Δεκεμβρίου και διαμόρφωσε μία λίστα με ειδήσεις και θέματα που συζητήθηκαν, κοινοποιήθηκαν, σχολιάστηκαν και μοιράστηκαν περισσότερο από οποιαδήποτε όλα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου που σε λίγες μέρες μας αφήνει για τα καλά.   

Η οικονομική κρίση χρέους στην Ελλάδα και το θέμα του «Grexit» απασχόλησαν απ' ότι φαίνεται χιλιάδες χρήστες του facebook σε όλο τον κόσμο, γεγονός που το έφερε στην 5η λίστα αυτής της άτυπης κατάταξης πάνω από διάφορα θέματα με παγκόσμια απήχηση όπως ο αγώνας κατά του Ισλαμικού Κράτους και οι επιθέσεις στο σατυρικό γαλλικό περιοδικό «Charlie Hebdo».   

Σύμφωνα με την κατάταξη της λίστας, το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης παγκοσμίως ήταν οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν οι πρόσφατες αιματηρές επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι. Ο εμφύλιος στη Συρία, η προσφυγική κρίση, ο σεισμός στο Νεπάλ, ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ και οι διαδηλώσεις στη Βαλτιμόρη.   

Δείτε την κατάταξη με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της χρονιάς όπως διαμορφώθηκε με βάση τα στοιχεία του Facebook   

  1. Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ 
  2. Τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι 
  3. Εμφύλιος στη Συρία και προσφυγική κρίση 
  4. Σεισμοί του Νεπάλ 
  5. Ελληνική κρίση χρέους 
  6. Γάμος ομοφυλοφίλων 
  7. Μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος 
  8. Τρομοκρατική επίθεση στο Charlie Hebdo 
  9. Διαδηλώσεις στη Βαλτιμόρη 
  10. To μακελειό στο Τσάρλεστον και το θέμα της οπλοκατοχής   

Δεν υπάρχουν σχόλια: