WHBC-GR: Το πρώτο trailer του «Captain America: Civil War» ήρθε και μάλλον θα σας ταράξει

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Το πρώτο trailer του «Captain America: Civil War» ήρθε και μάλλον θα σας ταράξει

Κανείς δεν περιμένει να συγκινηθεί με ένα trailer ταινίας της Marvel στις 9.30 το πρωί και πριν πιει την πρώτη γουλιά καφέ, μέχρι να το πάθει. Όπως συνέβη σήμερα το πρωί, με το πρώτο επίσημο trailer του «Captain America: Civil War»....

Δεν ήταν μόνο η ανυπομονησία για το sequel μιας από τις καλύτερες ιστορίες χαρακτήρων από το σύμπαν των Avengers, ούτε η καταπληκτική μουσική που συνοδεύει το trailer, παρότι αμφότερα έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Είναι το ότι στο Civil War έχουμε έναν Avenger εναντίον ενός άλλου Avenger και πιο συγκεκριμένα τον Captain America εναντίον του Tony Stark.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, η κυβέρνηση θέλει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εποπτείας στους υπερήρωες και, ενώ ο Tony Stark/Iron Man του Robert Downey Jr. δέχεται να συμμετάσχει, ο Captain America/Steve Rogers του Chris Evans δεν είναι και τόσο σύμφωνος. Εκτός αυτού, προσπαθεί ταυτόχρονα να προστατεύσει τον παλιό του φίλο Bucky (Sebastian Stan) ο οποίος καταζητείται για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει όταν είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου από την Hydra.

Και, όπως θα δείτε στο trailer, οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε και τόσο καλά.

Η αφίσα, που κυκλοφόρησε σήμερα μαζί με το trailer, κάνει τα νεύρα μας να τεντωθούν ακόμα περισσότερο



Το «Captain America: Civil War» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 6 Μαΐου 2016.




Δεν υπάρχουν σχόλια: