WHBC-GR: 13 Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται για το AIDS

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

13 Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται για το AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS... 


To πρώτο δεκάμηνο του 2015 δηλώθηκαν στην Ελλάδα 667 νέα περιστατικά HIV Λοίμωξης, εκ των οποίων 590 (88,5%) ήταν άνδρες και 77 (11,5%) γυναίκες.

Η μη κυβερνητική οργάνωση «ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ» προχωρά στην υλοποίηση μίας νέας καμπάνιας με τίτλο «ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟΣ/Η» και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το HIV/AIDS, αλλά και το στίγμα υπάρχει.

13 Έλληνες διάσημοι, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, η Βίκυ Αρβανίτη, η Άννα Κουρουπού, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Καίτη Γαρμπή και ο Παύλος Μάμαλος, κάνουν ερωτήσεις στους επιβάτες των μέσων μεταφοράς της Αθήνας από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Η ενημέρωση, η πρόληψη και η εκπαίδευση είναι ένα πολύ σημαντικό τρίπτυχο. Η καμπάνια επιδιώκει στην ενημέρωση μέσα από ένα διαφορετικό, περισσότερο βιωματικό τρόπο προσέγγισης. Βάλε stop στο στίγμα. Στήριξε τους ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS.











Δεν υπάρχουν σχόλια: