WHBC-GR: Η συγκινητική καμπάνια της La Stampa για την Ελλάδα. (εικόνες)

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η συγκινητική καμπάνια της La Stampa για την Ελλάδα. (εικόνες)

Την ώρα που το πολιτικό «θερμόμετρο» αγγίζει κόκκινο και όλος ο κόσμος ασχολείται με την οικονομία της Ελλάδας και για το εάν θα έρθει σε συμφωνία με τους εταίρους της, η ιταλική εφημερίδα La Stampa καλεί τους αναγνώστες της να εκφράσουν στην αγάπη τους για την χώρα...

Με καμπάνια της καλεί τους αναγνώστες της να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους, με φωτογραφίες, σκέψεις και αναμνήσεις της «δικής τους Ελλάδας», χρησιμοποιώντας το hashtag #GreciaPerMe (#Ελλάδα για μένα).

Κάντε αναζήτηση στο Google με την λέξη ''Ελλάδα'': τα πρώτα αποτελέσματα είναι ''δημοψήφισμα'', ''χρεοκοπία'', ''κλειστές τράπεζες''. Η ίδια αναζήτηση πριν από μόλις πέντε χρόνια, ανέσυρε σελίδες με εικόνες από καράβια και Ιστορία, από θάλασσα και παραλίες, από τον Παρθενώνα και από τυρί φέτα, γράφει, αρχικά, στην διαδικτυακή της πύλη η εφημερίδα και συνεχίζει:

Κατά βάθος, αυτή είναι η Ελλάδα για μας και τώρα ας την διηγηθούμε. Στείλτε φωτογραφίες, αναμνήσεις, φράσεις. Ο,τιδήποτε φέρατε μαζί σας από ένα ταξίδι, από μια έκφραση ενός περήφανου λαού, από μια στιγμή αξέχαστη και δυνατή, όπως τα κρύα νερά των Κυκλάδων.

«Ανεβάστε το υλικό σας στο Instagram ή στο Twitter (με hashtag #GreciaPerMe) ή στείλτε mail στο greciaperme@lastampa.it», καταλήγει.

Στη συνέχεια, παραθέτει μια σειρά φωτογραφιών που εχουν «ανεβάσει» οι αναγνώστες.

Η ιστοσελίδα της ιταλικής La Stampa.(εδώ)


Και στο Facebook (εδώ)







Δεν υπάρχουν σχόλια: