WHBC-GR: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο (εικόνες)

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο (εικόνες)

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με τους 25 πιο παράξενους ανθρώπους στον κόσμο. Άνθρωποι με ιστορία και χαρακτηριστικά που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό...


25. Ο άντρας με τα πιο μακριά μαλλιά του κόσμου. Ο Tran Van Hay κουρεύτηκε τελευταία φορά πενήντα χρόνια πριν το θάνατό του και είχε λουστεί από τότε ελάχιστες φορές. Τελευταία φορά μάλιστα σύμφωνα με τη γυναίκα του ήταν το 1999, δέκα χρόνια πριν πεθάνει. Το μήκος των μαλλιών του δε μετρήθηκε ποτέ γι” αυτό και δεν είναι στο βιβλίο Guiness.

24. Το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο. Ο Francisco Domingo Joaquim από την Ανγκόλα έχει στόμα που εκτείνεται 17 εκατοστά και χωράει από κουτί αναψυκτικού μέχρι το πορτοφόλι του.

23. Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Το 97% του σώματός της ήταν καλυμμένο από τατουάζ και αυτό ανακαλύφηκε όταν στις 29 Ιουνίου του 2011 η 53χρονη Cynthia Martell, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις Η.Π.Α.

22. Ήταν νεκρός για 19 χρόνια. Ο Lal Bihari, ένας Ινδός αγρότης, θεωρείτο νεκρός από το κράτος από το 1975. Του πήρε 19 ολόκληρα χρόνια για να τους πείσει ότι ζει.

21. Ο αληθινός Ιceman. Ο Wim Hof αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για αρκετή ώρα. Μάλιστα για μία ώρα και πενήντα δύο λεπτά ήταν βυθισμένος μέσα σε παγάκια.

20. Ο άνθρωπος που κρατάει το χέρι του μόνιμα υψωμένο. Ο Sadhu Amar Bharati αποδεικνύει τη βαθιά πίστη του στο Θεό Shiva κρατώντας το χέρι του πάντα υψωμένο.

19. Η πιο λεπτή μέση στον κόσμο. Η Michele Kobke είναι 26χρονών με καταγωγή από την Γερμανία. Διαθέτει την πιο λεπτή μέση του κόσμου γιατί για τρία χρόνια φορούσε καθημερινά κορσέ, ακόμα και στον ύπνο της.

18. Ο πιο ριψοκίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Eskil Ronningsbakken είναι ένας καλλιτέχνης από την Νορβηγία που πραγματοποιεί παραστάσεις «θανάτου» ακροβατώντας στο χείλος του γκρεμού χαρίζοντας μοναδικό θέαμα και κρατημένες ανάσες σε όσους τον παρακολουθήσουν.

17. Η γυναίκα που θυμάται τα πάντα. Η Jill Price μπορεί να θυμηθεί τα πάντα από όταν ήταν έφηβη και μετά. Δε μιλάμε απλώς για καλή μνήμη αλλά για τρομακτική καθώς θυμάται για κάθε μέρα από την εφηβεία της τι έφαγε, με ποιους μίλησε, τι είπε και τι έκανε την κάθε μέρα ξεχωριστά. 

16. Ο άνθρωπους που φωτογράφιζε κάθε του γεύμα. Ο Yoshiro Nakamatsu είναι ένας Ιάπωνας εφευρέτης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εφευρέσεις με πάνω από 3 χιλιάδες. Το πιο περίεργο όμως για αυτόν τον άντρα είναι ότι για 40 χρόνια φωτογράφιζε και ανέλυε κάθε γεύμα που είχε. Σκεφτείτε να είχε ίνσταγκραμ.!

15.Ο άνθρωπος πίσω από την ταινία «The Terminal». Ο Mehran Karimi Nasseri είναι ένας Ιρανός πρόσφυγας ο οποίος έζησε για περίπου 20 χρόνια στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle της Γαλλίας. Συγκεκριμένα η πρώτη του μέρα στο αεροδρόμιο ήταν στις 26 Αυγούστου 1988 και κατάφερε να φύγει τον Ιούλιο του 2006. Η ιστορία της ζωής του πήρε σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη με το πρόσωπο του Τομ Χανκς.

14. Η βιονική γυναίκα. Η Eileen Brown από την Αγγλία έχει κάνει πάνω από 12 επεμβάσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

13. Ο στρατιώτης που κρυβόταν στη ζούγκλα εξαιτίας του Β” Παγκοσμίου πολέμου. Ο Ηiro Onoda κρυβόταν στη ζούγκλα για να μην παραδοθεί στις εχθρικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου. Συνέχισε βέβαια να το κάνει για 30 χρόνια καθώς δεν είχε ενημερωθεί ότι ο πόλεμος τελείωσε.

12. Ο ακτιβιστής που πιστεύει ότι είναι Θεός. Ο Mitsuo Matayoshi είναι ένας πολιτικός ακτιβιστής, ο οποίος το 1997 έφτιαξε το δικό του κόμμα. Λογικά μέχρι εδώ μέχρι να μάθει κανείς ότι το κόμμα στηρίχτηκε στο γεγονός ότι πιστεύει πως είναι Θεός. 

11. Ο Ηulk ανάμεσά μας. Ο body builder Romario Dos Santos από τη Βραζίλία έβαλε σκοπό στη ζωή του να μοιάσει στον υπερήρωα Hulk. Γι” αυτό έκανε το απίστευτο. Έκανε ενέσεις στα χέρια του με μείγμα πετρελαίου και αλκοόλ και τα φούσκωσε.

10. Η πιο τρομακτική γιαγιά στον κόσμο. Η Κινέζα Zhang Ruifanh όταν έγινε 101 χρόνων το 2010, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα όταν φύτρωσε στο μέτωπό της ένα κέρατο.

9. Ο άνθρωπος που ήθελε απεγνωσμένα να γίνει Πάπας. Ο David Allen Bawden, γνωστός και ως Πάπας Μιχαήλ, έγινε Πάπας μετά από ψηφοφορία όπου πήραν μέρος, ο ίδιος, οι γονείς του και άλλα τρία άτομα. Έτσι ο Αμερικανός έκανε πραγματικότητα το όνειρό του.

8. Ο καλύτερος υπνωτιστής στον κόσμο. Ο Alex Lenkei είναι ένας υπνωτιστής με απίστευτες δυνάμεις. Μια φορά μάλιστα υπνώτισε έναν 68χρονο πριν χειρουργηθεί αντί να κάνει τη δουλειά αυτή ένας αναισθησιολόγος.

7. Το κορίτσι με το X-ray βλέμμα. Η Ρωσίδα Natasha Demkina δηλώνει ότι μπορεί να δει μέσα από το δέρμα των ανθρώπων, δηλαδή να τους βγάλει ακτινογραφία κοιτώντας τους. Μάλιστα έχει κάνει και πολλές σωστές διαγνώσεις.

6. Ο άνθρωπος- σφυρί.  Ο επαγγελματίας παλαιστής Gino Martino έγινε γνωστός για την ικανότητα του να σπάει αντικείμενα με το κεφάλι του.

5. Ο άνθρωπος που τρώει τα πάντα. Ο Γάλλος Michel Lotito έφαγε κατά τη διάρκεια της ζωής του περίπου εννέα τόνους μετάλλου. Εξαιτίας μιας ψυχικής ασθένειας που αντιμετώπισε στη νεότητά του έτρωγε πράγματα που δεν ήταν για κατανάλωση. Η καριέρα του άρχισε όταν συνειδητοποίησε ότι το στομάχι του αντέχει οτιδήποτε. Τελικά πέθανε το 2007 από φυσικά αίτια χωρίς να παίζουν ρόλο οι διατροφικές του συνήθειες.

4. Ο άντρας που ήταν έγκυος στο δίδυμο αδελφό του.  Ο Bhagat από την Ινδία έιχε πάντα μεγάλη κοιλιά αλλά το 1999 αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο καθώς είχε γίνει τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τελικά αποδείχτηκε ότι κυοφορούσε τον δίδυμο αδερφό του, που δεν γεννήθηκε ποτέ, για όλη του τη ζωή.

3. Ο άνθρωπος που δεν κοιμάται ποτέ. Ο Thai Ngoc, το 1973, αρρώστησε ανεβάζονταςυψηλό πυρετό. Από τότε, δηλαδή για πάνω από σαράντα χρόνια, έχει να κοιμηθεί.

2. Η γυναίκα με τις 17 προσωπικότητες. Η Karen Overhill πήγαινε σε μέρη και μετά δεν ήξερε πως βρέθηκε εκεί,  οι σελιδοδείκτες στα βιβλία της άλλαζαν θέση χωρίς να έχει διαβάσει τίποτα, και συναντούσε άγνωστους που της έλεγαν ότι τη γνώριζαν αλλά εκείνη δεν είχε ξαναδεί ποτέ. Τελικά ανακάλυψε ότι έπασχε από διαταραχή προσωπικότητας καθώς είχε 17 διαφορετικές. Εν τέλει απαλλάχτηκε από αυτό.

1. Ο εραστής των αμαξιών. Ο Edward Smith δηλώνει δημόσια ερωτευμένος με μια Volkswagen Beetle, την οποία φωνάζει Vanila και την θεωρεί κοπέλα του. Μάλιστα έχει ομολογήσει πως έχει κάνει έρωτα με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα. Δεν τον λες και μονογαμικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: