WHBC-GR: Βρήκαν τον εξαφανισμένο γιο τους από φωτογραφία του Associated Press (pics+video)

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βρήκαν τον εξαφανισμένο γιο τους από φωτογραφία του Associated Press (pics+video)

Φωτογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου απαθανάτισε τον νεαρό τυλιγμένο με μία κουβέρτα στην Ουάσιγκτον...
«Θεϊκή παρέμβαση» χαρακτήρισε μητέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες την εύρεση του γιου της εντελώς τυχαία χάρη σε μία φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος γιος του Πολ και της Μισέλ Σάιμονς, ονόματι Νίκολας, εξαφανίστηκε από το σπίτι του σε προάστιο της Νέας Υόρκης την Πρωτοχρονιά. 

Οι γονείς του δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τον ψάχνουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και το facebook. Και τελικά η επιλογή των συγκεκριμένων μέσων τούς δικαίωσε, καθώς η φωτογραφία αναρτήθηκε τελικά και στο facebook και μέσω αυτής αναγνώρισαν σε φωτογραφία τον γιο τους.

Για την ακρίβεια, η φωτογράφος του Associated Press Jacquelyn Martin στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την κακοκαιρία στις ΗΠΑ τραβούσε λήψεις αστέγων. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Νίκολας, τον οποίο ο φωτογράφος απαθανάτισε τυλιγμένο με μία κουβέρτα κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.

Οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ο νεαρός έμοιαζε με τον γιο τους, γεγονός που επιβεβαιώθηκε έπειτα από έρευνες. Ο Πολ και η Μισέλ ταξίδεψαν μέχρι την Ουάσιγκτον και μετέφεραν με ασθενοφόρο τον Νίκολας στο νοσοκομείο.

«Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την χαρά μου. Πρόκειται για θαύμα» δήλωσε η μητέρα του νεαρού προσθέτοντας πως ο γιος της βρέθηκε αλλά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

AP Photographer Jacquelyn Martin contributed to this report.




  


Δεν υπάρχουν σχόλια: