WHBC-GR: Σταλόνε καλεί Ντύλαν

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Σταλόνε καλεί Ντύλαν

Όπως πολλοί «εμπορικοί» καλλιτέχνες στα γεράματα, έτσι και ο Σιλβέστερ Σταλόνε προσπαθεί τώρα να δημιουργήσει ένα πιο καλλιτεχνικό προφίλ και να δώσει την εντύπωση πως δεν ήταν απλώς ένα μάτσο από μύες με χάλια παίξιμο... 

Πίσω απ’ τον δυναμικό άνδρα κρύβεται ένα αξιόλογο πρόσωπο με βάθος και ανησυχίες. Έτσι, μετά τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του στη Ρωσία (με αυτούς τους φρικτούς πίνακες που δεν βλέπονται), τώρα μαθαίνουμε πως θέλει τον Μπομπ Ντύλαν να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για την καινούργια ταινία «Ράμπο» που ετοιμάζει. Ζήτησε, λοιπόν, από τον Τζόρτζιο Μόροντερ -ο οποίος έχει αναλάβει το σάουντρακ της ταινίας- να έρθει σε επικοινωνία με τον Ντύλαν και να δει αν ενδιαφέρεται. 

Τι να κάνει και ο γερο-Μόροντερ -που η σκληρή τύχη έφερε στον δρόμο του τον Σταλόνε μετά τους Daft Punk- έγραψε μια σύνθεση και την πήγε στον Μπομπ Ντύλαν να την ακούσει, κι αν ενδιαφέρεται, να γράψει στίχους και να τραγουδήσει. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, συνάντησε τον Ντύλαν στο σπίτι του στο Μαλιμπού, άκουσε με προσοχή τέσσερις φορές αυτήν τη σύνθεση, αλλά μάλλον δεν έδειξε να ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε μια τόσο «ψυχροπολεμική» ταινία αυτού του επιπέδου. 

Κι αν ο Ντύλαν δεν έδειξε πρόθυμος να «ξεπλύνει» τον Σταλόνε (όπως με ευκολία κάνουν εδώ σπουδαίοι -κατά τα άλλα- συνθέτες που «ξεπλένουν» λαϊκούς βάρδους), κάποιοι άλλοι πρόθυμοι θα βρεθούν

                                              



  
tospirto.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: