WHBC-GR: Ο Σταλόνε αναστατώνει την Αγία Πετρούπολη με τα πινέλα του.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Σταλόνε αναστατώνει την Αγία Πετρούπολη με τα πινέλα του.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αναστατώνει την Αγία Πετρούπολη όχι με τη νέα του ταινία αλλά με τα πινέλα του. Μια αναδρομική έκθεση με 36 έργα ζωγραφικής του Χολιγουντιανού σταρ, που φιλοξενείται σε ένα από τα πιο ιστορικά μουσεία της πόλης, προκαλεί τις αντιδράσεις των Ρώσων καλλιτεχνών...

Τα ζωγραφικά έργα του Σταλόνε, που δημιουργήθηκαν σε διάστημα 40 ετών, απεικονίζουν στιγμιότυπα από τις ταινίες του, «Ρόκι» και «Ράμπο», που από πολλούς Ρώσους θεωρούνται ως η αντι-σοβιετική προπαγάνδα της εποχής.

«Πρόκληση»
«Αν για κάποιους η επίσκεψή μου στη Ρωσία είναι μια πρόκληση, ας είναι», είπε ο Αμερικανός σούπερ σταρ που στα 67 του χρόνια εξακολουθεί να γυρίζει ταινίες. «Τα έργα του Σταλόνε είναι δυνατά και εντυπωσιακά. Δείχνουν πόσο επιθετικός είναι ο κόσμος μας», δήλωσε ο διευθυντής του μουσείου, Βλαντιμίρ Γκούσεβ.
Τα αμφιβόλου ποιότητας έργα του χομπίστα ζωγράφου Σταλόνε θα εκτεθούν δίπλα στις μόνιμες συλλογές του μουσείου, που φιλοξενεί μεταξύ άλλων έργα του Μπασκιά και του Αντι Γουόρχολ. 
Ο Ράμπο της ζωγραφικής ξεκίνησε να ζωγραφίζει σε μικρή ηλικία και δεν εγκατέλειψε το χόμπι του ακόμη και όταν έγινε σταρ του Χόλιγουντ...
Photos: AFP




  

Δεν υπάρχουν σχόλια: