WHBC-GR: Taf coffee | 'Ενας χώρος με πάθος για τον καφέ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Taf coffee | 'Ενας χώρος με πάθος για τον καφέ



Το Taf coffee είναι ένας χώρος γεμάτος με γνώσεις και εμπειρία, ένας χώρος με πάθος για τον καφέ και είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να αναδεικνύεται το οικείο, φιλικό και ζεστό concept που έχει δημιουργήσει...
Τι λένε οι δημιουργοί του:
Το Taf coffee προσφέρει στους καταναλωτές την μοναδική εμπειρία συμμετοχής τους στην διαδικασία παρασκευής του ροφήματος που έχουν επιλέξει, μέσα από την άμεση οπτική επαφή με την μηχανή του καφέ και τον barista. 

Αποστολή 
-Να επικοινωνεί την κουλτούρα του καφέ specialty και του 3ου κύματος καφέ ανάμεσα στους καταναλωτές. 

-Να δώσει την δυνατότητα στον πελάτη/καταναλωτή να έρθει σε επαφή με το προϊόν (να το βλέπει-να το αγγίζει 

-να κατανοεί το άρωμα του-τη γεύση του-τον ήχο του). Έτσι θα είναι σε θέση να κρίνει, να εκτιμήσει και να επιλέξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και την περιέργεια για μεγαλύτερη γνώση. 

-Να προσφέρει ενημέρωση σχετικά με τον καφέ specialty και γνώση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του καφέ (άρωμα, γεύση, σώμα, οξύτητα) έτσι ώστε ο καταναλωτής να εισπράττει μια ολοκληρωμένη εμπειρία (εκπαίδευση και απόλαυση) 

Personality 
Το Taf coffee είναι ένας χώρος με γνώσεις και εμπειρία, ένας χώρος με πάθος για τον καφέ, οικείος και εξειδικευμένος στον καφέ specialty. 

Position Statement 
Το Taf coffee είναι ο leader/ηγέτης στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας καφέ μέσα από specialty προϊόντα και υπηρεσίες. 

Promise Statement 
Υποσχόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που δεν είναι τίποτα λιγότερο από specialty σε ένα περιβάλλον οικείο και φιλικό. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες franchise παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-6218172 ή με email στο info@cafetaf.gr




  
Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: