WHBC-GR: Μια καταπληκτική διαφήμιση που αναδεικνύει τις ομορφιές της Κρήτης (βίντεο)

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μια καταπληκτική διαφήμιση που αναδεικνύει τις ομορφιές της Κρήτης (βίντεο)

Σύμφωνα με το σενάριο της διαφήμισης ένας σκηνοθέτης προσπαθεί να πείσει έναν παραγωγό να χρηματοδοτήσει τη νέα του ταινία και καταλήγει ότι μόνο σε ένα μέρος του κόσμου μπορούν να …. γίνουν τα γυρίσματα…

Ζούγκλες όπως του Αμαζονίου, απόκρυμνες κορυφές όπως του Νεπαλ, σμαραγδένια νερά όπως της Ταυλάνδης… Όλα αυτά συνυπάρχουν σε ένα μόνο μέρος της γης. Στην Κρήτη. Αυτή είναι επί της ουσίας η βάση του σεναρίου του νέου διαφημιστικού σποτ της Περιφερέρειας Κρήτης για την τουριστική προώθηση του νησιού.

Σύμφωνα με το σενάριο της διαφήμισης ένας σκηνοθέτης προσπαθεί να πείσει έναν παραγωγό να χρηματοδοτήσει τη νέα του ταινία μια παραλλαγή του γνωστού μυθιστορήματος του Ιούλιου Βέρν.
Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες.

Αφού περιγράφει τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή Φιλέα Φογκ αλλά και της συμπρωταγωνίστριάς του καταλήγει ότι μόνο σε ένα μέρος στον κόσμο μπορούν να γίνουν τα γυρίσματα. Στην Κρήτη.

Οδηγείς από την μια άκρη ως την άλλη και σε 4 ωρες νομίζεις ότι έχεις κάνει το γύρο του κόσμου αναφέρει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και πλάνα από τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης από τις ακρογιαλιές, τα βουνά, τα δάση της και τα χωριά εμφανίζονται μπροστά στα μάτια του θεατή …

Μια καταπληκτική διαφήμιση με την υπογραφή του Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και την ζωντανή ερμηνεία του ηθοποιού Νίκου Ορφανού γνωστός και από την ερμηνεία του στο σήριαλ "Το Νησί".
Δείτε το βίντεο:



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: