WHBC-GR: Πανούσης, Ναυπλιώτου, Χαρούλης, Πρωτοψάλτη κ.ά. στο 35ο River Party

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πανούσης, Ναυπλιώτου, Χαρούλης, Πρωτοψάλτη κ.ά. στο 35ο River Party

 Από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς. 

Το μυστικό το πήρε το ποτάμι και το 35ο River Party ξεκινάει. Από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου μεγάλα ονόματα, ήχοι και μελωδίες για κάθε γούστο και πολλές ανατροπές θα λάβουν χώρα στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας, στις όχθες του Αλιάκμονα...

...στο Νεστόριο Καστοριάς θα τελεστεί ένα μουσικό πάρτι που θα είναι ανεξάντλητο και θα δώσει, με τον τρόπου του, το στίγμα της σύγχρονης μουσικής.

Η μουσική αλλάζει και σε αυτή την αλλαγή συντελούν, εκεί στο ποτάμι, ο Τζίμης Πανούσης, δίνει το παρών για πρώτη φορά, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που φέτος γιορτάζει 40 χρόνια μουσικής και ανεξάντλητης εφηβείας και βεβαίως –βεβαίως οι συνήθεις ύποπτοι Σωκράτης Μάλαμας και Γιάννης Αγγελάκας. Αλλά εκτός από τους κλασικούς έχουμε και τους νέους. Ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαριέττα Φαφούτη και ο Πάνος Μουζουράκης με το «Big Band Project» του θα  παρουσιάσουν τη μουσική τους φρέσκια και αλλιώτικη.

Επίσης για το χορευτικό ξεσηκωμό θα φροντίσουν οι Goin’ Through The Band, οι Burger Project, οι Imam Baildi και οι εκ Γαλλίας Dub Inc. Η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου θα ροκάρει παρέα με το συγκρότημά της Tricky Pony , ο Μάριος Φραγκούλης, ετοιμάζει ειδικά για το φεστιβάλ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τίτλο «Show must go on», ο Mikael Delta θα αποτίσει φόρο τιμής στους Stereo Nova, o Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Μπάμπης Στόκας είναι η ομάδα που δεν χάνει ποτέ και θα το αποδείξει για μία ακόμη φορά, ενώ για πρώτη φορά έρχεται με φόρα και αξία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα μας παρασύρει με τις αγαπημένες μελωδίες και τα τραγούδια του, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος θα κλείσει το φεστιβάλ με ένα «πολύχρωμο» και κεφάτο πρόγραμμα.
Σε λίγες ημέρες έρχονται περισσότερες εκπλήξεις!

Εισιτήρια στο www.livetickets.gr και στα καταστήματα Public.
Τα πρώτα χίλια πενθήμερα εισιτήρια του 35ου River Party έχουν ήδη εξαντληθεί, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στην ειδική τιμή προσφοράς των 50 € για λίγο ακόμη.

Δείτε βίντεο από το περυσινό 34ο River Party, 1- 5 Αυγούστου του 2012


 INFO:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: