WHBC-GR: «Hans Brinker Budget Hostel» | Είναι το χειρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και το καμαρώνουν !

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Hans Brinker Budget Hostel» | Είναι το χειρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και το καμαρώνουν !

Τα δωμάτια είναι βρώμικα, δεν υπάρχει ζεστό νερό (και δεν είναι η μόνη έλλειψη), οι ιδιοκτήτες καλούν τους πελάτες να σκουπίζονται όχι με πετσέτες αλλά με τς κουρτίνες και προειδοποιούν πως ότι και να συμβεί στους πελάτες δεν φέρουν καμία ευθύνη...



Το «Hans Brinker Budget Hostel», αυτό είναι το χειρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και το υπερηφανεύεται. Σλόγκαν τους; «Η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει χειρότερη αλλά εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε» και «βελτιώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα- Μείνετε στο Hans Brinker Budget Hostel».

Τουλάχιστον οι πελάτες του ξενοδοχείου, κυρίως φοιτητές και ταξιδιώτες, δεν μπορούν να υποστηρίξουν πως δεν γνώριζαν και άρα οι ιδιοκτήτες γλιτώνουν και από τις καταγγελίες, όπως γράφει η Daily Mail. 



Στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο Άμστερνταμ, ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται πλήρως για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει αν αποφασίσει να μείνει στο «Hans Brinker Budget Hostel», το δωμάτιο του οποίου για μια νύχτα κοστίζει 22,50 δολ.

Οι ιδιοκτήτες προειδοποιούν «η ποιότητα των παροχών είναι αντίστοιχη με αυτή της φυλακής» και σημειώνουν σε άλλο σημείο: «Αυτοί που επιθυμούν να μείνουν στο «Hans Brinker Budget Hostel» το κάνουν με δική τους ευθύνη και δεν θα θεωρήσουν υπεύθυνο το ξενοδοχείο για τροφική δηλητηρίαση, ψυχική κατάρρευση, ανίατες ασθένειες, χαμένα άκρα, δηλητηρίαση από ακτινοβολία, ορισμένες ασθένειες που σχετίζονται με τον 18ο αιώνα, πανούκλα κ.λπ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ξενοδοχείο.

 Ένας από τους πελάτες γράφει : «Είχα διαβάσει τα σχόλια πριν φτάσω και ένιωθα λίγο παράξενα. Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά που διάβασα ήταν απολύτως αληθινά». 



 



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: