WHBC-GR: Η Naomi Watts ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Diana

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η Naomi Watts ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Diana



Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Caught in Flight», στην οποία η βρετανίδα ηθοποιός υποδύεται την πριγκίπισσα Diana και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακό...  


Εκτός από το διάσημο φιλαριστό κούρεμα της Diana, η Watts έχει υιοθετήσει και τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο η πριγκίπισσα χαμήλωνε τα μάτια, χαιρετούσε τον κόσμο, έσφιγγε τους ώμους, χαμογελούσε, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο η φυσική της ομοιότητα με την αδικοχαμένη  Diana.


Η ταινία πραγματεύεται τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας, επικεντρώνεται στην άγνωστη στο ευρύ κοινό σχέση της με τον καρδιοχειρουργό Dr Hasnat Khan, αναφέρεται στον θυελλώδη έρωτα που έζησε με τον Dodi Fayed, ενώ περιλαμβάνει και τον τραγικό θάνατό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.



Η Naomi Watts χαιρετάει τους θαυμαστές της σαν άλλη... πριγκίπισσα Diana! Η ίδια η Watts έχει δηλώσει πριν από λίγο καιρό για τον ρόλο της στην ταινία «είμαι τρομοκρατημένη που θα υποδυθώ την πριγκίπισσα   Diana », καθώς, όπως σημείωσε, συναισθάνεται την ευθύνη που φέρει υποδυόμενη ένα πρόσωπο αυτού του βεληνεκούς. 
 Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013.




  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: