WHBC-GR: Η Ελληνική καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Hermes (pics)

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η Ελληνική καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Hermes (pics)



Συνυφασμένος με την έννοια της πολυτέλειας και των υψηλών προδιαγραφών προϊόντων, ο οίκος Hermes είναι το μεγαλύτερο φετίχ των απανταχού γυναικών. Και πιθανώς γιατί... 


...είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις τα προιόντα του. Για μια από τις τσάντες του οίκου, συνήθως χρειάζεται κανείς να περιμένει χρόνια για να την αποκτήσει, μέσα από ένα waiting list.

Ο οίκος με το ελληνικό όνομα, ιδρύθηκε το 1837 και από τότε παράγει υπέροχα προϊόντα από δέρμα, κοσμήματα, είδη ταξιδιού, ενώ είναι περισσότερο γνωστός για τα μεταξωτά του μαντήλια. Όλες οι διάσημες σταρ του κινηματογράφου ανα τα χρόνια προτιμούσαν τα προιόντα του με πολύ αγαπητές πελάτισσες τις Grace Kelly και Jane Birkin, απο τα επίθετα των οποίων βγήκαν και τα μοντέλα τσάντας "Kelly" και "Birkin".

O Οικος χρησιμοποιεί πολλές φορές ελληνικά ονόματα για προιόντα του, αλλά φέτος ο οίκος μας τιμά ιδιαιτέρως με μια καμπάνια λουσμένη στο ελληνικό φως, με το απόλυτο σύμβολο της ελληνικής υπαίθρου, την ελιά.

Ρούχα, μαγιό, κοσμήματα και έπιπλα «ταιριάζουν» με την ελληνική φύση, λουσμένα στο φως δίπλα στο ιερό δέντρο της ελιάς, αποκτούν έναν χαρακτηριστικό ελληνικό τόνο και "ταξιδεύουν" την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.







  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: