WHBC-GR: Οι 100 μεγαλύτερες προσωπικότητες του 2012 για το Time (video)

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Οι 100 μεγαλύτερες προσωπικότητες του 2012 για το Time (video)


Τη λίστα με τις 100 πιο δυναμικές προσωπικότητες δημοσίευσε το περιοδικό Time. «Η έννοια της επιρροής έχει αλλάξει. Την εποχή του Twitter είναι πιο εφήμερη από ποτέ. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να επιλέγουμε ανθρώπους που έχουν κάποια διάρκεια», γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό....

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται κορυφαίοι επιχειρηματίες, αθλητές, τεχνοκράτες, πολιτικοί και καλλιτέχνες αλλά δε λείπουν και ηχηρά ονόματα, με μεγαλύτερη απουσία αυτή του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Ενδεικτικά, κάποια ονόματα που κέρδισαν μια θέση στη λίστα των 100 «ισχυρότερων» του πλανήτη είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ο επιχειρηματίας Γουόρεν Μπάφετ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι , η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, οι Τούρκοι υπουργοί Αλί Μπαμπατζάν και Αχμέτ Νταβούτογλου, ο σεΐχης του Κατάρ Χάμαντ μπιν Τζάσιμ μπιν Τζάμπερ αλ-Θάνι, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, η τραγουδίστρια Αντέλ, η Ριάνα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, αλλά και η ομάδα των Anonymous κυβερνοπειρατών.

Η λίστα αυτή δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων συντακτών αλλά βάσει προτάσεων που κάνουν οι αναγνώστες του περιοδικού. Πάντως, αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά αναφέρονται 54 άνθρωποι εκτός των ΗΠΑ, αριθμός ρεκόρ.


Sources of Information: 





 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: