WHBC-GR: Αεροπλάνο με διάφανη καμπίνα (φωτογραφίες & βίντεο)

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αεροπλάνο με διάφανη καμπίνα (φωτογραφίες & βίντεο)


Πως θα σας φαινόταν αν το αεροπλάνο που ταξιδεύετε έχει διάφανη οροφή και μπορείτε να βλέπετε τα αστέρια, τον ήλιο ή στην χειρότερη για όσους φοβούνται, τις βροχές και τις αστραπές....

Σίγουρα θα ήταν υπέροχο ή καλύτερα θα είναι υπέροχο από το 2050, που αν ζήσουμε θα το δούμε κι εμείς. Η Airbus παρουσίασε τα σχέδια της για το νέο αεροπλάνο του μέλλοντος με την καμπίνα του μέλλοντος όπως την αποκαλεί.

Η οροφή θα μπορεί να γίνεται διάφανη και οι επιβάτες να απολαμβάνουν την θέα χωρίς να τους εμποδίζει κάτι. Επίσης τα καθίσματα θα είναι φτιαγμένα με υλικό που θα μπορεί να παίρνει το σχήμα του σώματος μας και θα φτάνει ακόμη και σε οριζόντια μορφή για να απολαμβάνουμε ένα ρομαντικό ταξίδι χαζεύοντας τα αστέρια.


Σε περίπτωση καταιγίδας και βροχών θα υπάρχει η δυνατότητα η οροφή να αλλάζει χρώμα για να μην έχουμε άμεση επαφή με το τι γίνεται έξω ούτως ώστε να μην παίρνουμε τα ηρεμιστικά με τη σέσουλα!


Το νέο αεροπλάνο θα προσφέρει αρκετές υπηρεσίες ακόμη και την δυνατότητα να παίξετε γκολφ ή άλλα παιχνίδια στο κάτω μέρος του αεροπλάνου ενώ φυσικά θα έχει και ασύρματο ίντερνετ για άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Το κόστος του αεροπλάνου; Μέχρι στιγμής άγνωστο. Η ουσία όμως είναι να παρέχει ασφάλεια και είναι κάτι που εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια οι ειδικοί της Airbus.

Δείτε το βίντεο :


http://youtu.be/HSEl8bF6xOk
www.onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: